‘Standard en Club Brugge strijden om transfer van drie miljoen euro’

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

Het Laatste Nieuws meldt dat Standard Luik én Club Brugge strijden om de handtekening van Moeskroen-doelman Jean Butez. Beide clubs zouden ook al contacten hebben gelegd.

30 april 2019 08:19 - Standard biedt Butez naar verluidt een contract van vier jaar aan. Coach Michel Preud’homme ziet in de goalie een ideale opvolger voor Guillermo Ochoa die nog één jaar onder contract ligt bij de Rouches. De Mexicaan mag ook bij een goed bod vertrekken bij Standard.

Ook Club Brugge zou aan Butez denken. Ethan Horvath kan rekenen op interesse uit Engeland en Duitsland na een degelijk seizoen en drie clean sheets in de Champions League. Karlo Letica krijgt nog niet het volle vertrouwen en dus kijkt Club naar Butez als nieuwe doelman. Moeskroen vraagt zo’n drie miljoen euro waarvan het de helft moet afstaan aan het Franse Lille.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.