Thomas Meunier onder de indruk van (zijn ex-)Club: “Oh la la! Ongelooflijk, het is een echte machine”

Thomas Meunier is a Bruges Boy

Thomas Meunier mag dan al even weg zijn bij Club Brugge, de Rode Duivel van het Franse PSG blijft blauw-zwart in zijn hart dragen. En de prestaties van zijn ex-club volgt hij ook vanuit Parijs nog steeds op de voet.

13 april 2019 19:59 - Zo zag de 27-jarige wingback zijn oude ploegmaats aan het werk tegen Standard en hij was danig onder de indruk: “Oh la la. Club was buitengewoon sterk maandag. Standard kreeg gewoonweg geen tijd om te ademen, ongelooflijk. Het is echt een machine. Hoe die ploeg samen met Genk loopt te voetballen…”, klinkt het opgewonden in Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.