Twitter ontploft na paars-wit wangedrag op Sclessin, ook Clubfans mengen zich: “11 jaar gelachen met ons, kijk nu”

Twitter Play Sports

Speeldag vier van de play-offs is met een serieuze sisser begonnen. Op het immer vurige – letterlijk gisteravond – Sclessin moest de klassieker tussen Standard en Anderlecht al na een halfuur en bij 2-0 stopgezet worden wegens aanhoudend wangedrag van de RSCA-fans. En de hallucinante taferelen zorgden voor veel animo op Twitter.

13 april 2019 09:33 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.