Uitzinnig Brugs bezoekersvak jent RSCA-fans: “Waar is het geld van dikke Hein?”

Wie er vanavond bij was in het Constant Vanden Stockstadion zal het alleen maar kunnen bevestigen: de sfeer in het bezoekende vak was 90 minuten fenomenaal en de blauw-zwarte fans lieten ook niet na om ferm de draak te steken met de actualiteit en in het bijzonder de financiële vete tussen Anderlecht en ex-coach Hein Vanhaezebrouck.

05 april 2019 10:34 - “Waar is het geld van dikke Hein?”, klonk het meermaals spottend vanuit het met volle teugen genietende uitvak. Een duidelijke verwijzing naar het spraakmakende interview van Hein Vanhaezebrouck van eerder deze week. Daarin deed de ex-coach van paars-wit zijn beklag over het feit dat Anderlecht hem nog steeds niet volledig heeft uitbetaald.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.