Unieke blik achter de schermen toont hoe gemotiveerd spelers waren tegen Gent: “Opfretten die handel, hé!”

© Club Brugge

Club Brugge liet afgelopen zondag geen spaander heel van grote rivaal AA Gent en dat tot groot jolijt van een uitverkocht en daverend Jan Breydel. Dat de spelers op scherp stonden, bleek trouwens al voor het matchbegin. Dat bewijzen unieke beelden op de clubwebsite.

02 april 2019 12:24 - Blauw-zwart doet er alles aan om de beleving van play-off 1 te maximaliseren voor de supporters en dan gaat het heus niet enkel over de sfeer in het stadion.

De aanhang wordt nu ook nog eens meegenomen achter de schermen en krijgt zo unieke beelden te zien van laatste rechte lijn richting de aftrap van de eerste PO1-thuismatch tegen AA Gent.

En de eerste episode is alvast de moeite, kijk en oordeel zelf maar. Onze bekende slogan No Sweat/No Glory druipt bijna van uw scherm!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.