Vanaken genomineerd voor Profvoetballer van het Jaar, Club kan nog twee prijzen winnen

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

Club Brugge domineert samen met KRC Genk het Belgische voetbalseizoen en het is dan ook niet meer dan logisch dat Blauw-Zwart op het Gala van de Profvoetballer in de prijzen kan vallen. Club mag alvast hopen op drie trofeeën.

29 april 2019 15:14 - Voor de hoofdprijs, die van Profvoetballer van het Jaar, is Hans Vanaken één van de drie genomineerden. Dat maakte de Pro League zonet bekend. De Gouden Schoen kan zichzelf opvolgen op de erelijst als hij erin slaagt Ruslan Malinovskyi en Alejandro Pozuelo, beiden van Genk, af te houden.

Ook Ivan Leko kan zichzelf opvolgen als Trainer van het Jaar. Hij krijgt af te rekenen met de concurrentie van Laszlo Bölöni (Antwerp) en Philippe Clement (Genk). Tenslotte werd Club ook nog genomineerd voor de ‘Pro League+ Club of the Year’-trofee, die de beste communitywerking bekroond. Daarin zijn Genk, AA Gent en OH Leuven de concurrenten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Verdient Vanaken om opnieuw Profvoetballer van het Jaar te worden?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.