VIDEO: WOW! Denswil showt zijn klasse met magistraal technisch hoogstandje

© Play Sports

Club maakte er gisteren een ware demonstratie van in de ‘Slag om Vlaanderen’ en de fans konden de uitblinkers niet op één hand tellen. Een van die toppers was Stefano Denswil en die bekroonde zijn match ook nog eens met een werkelijk magistraal technisch hoogstandje.

01 april 2019 11:21 - Dat onze 25-jarige centrale verdediger over een flinke dosis technische bagage beschikt, weten we al langer, maar wat hij gisteren zo’n tien minuten voor tijd uit zijn sloffen toverde aan de rand van de Gentse zestien was toch echt wel verbluffend.

De touch of genius van Stefano belandde bijna zelfs in de wedstrijdannalen als een assist. Jammer dat Siebe Schrijvers het pareltje van een pleintjesvoetbalmove niet kon omzetten in een goal. De fans staken hun bewondering hoe dan ook niet onder stoelen of banken. Geniet hier nog eens na van de geniale ingeving:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.