Vormer haalt uit naar de VAR: “Wat een schande weer”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge heeft een slechte zaak gedaan in de strijd om de titel. Blauw-Zwart speelde 0-0 gelijk op het veld van Antwerp. De manschappen van Ivan Leko vinden echter dat ze benadeeld werden.

23 april 2019 06:56 - Er werd geen penalty gegeven nadat Jelle Van Damme aanvaller Loïs Openda foutief in het strafschopgebied afstopte. De VAR greep ook niet in. Ruud Vormer kon zijn ogen niet geloven. “Wat een schande weer. Als dit op het middenveld was gebeurd, had de ref altijd gefloten”, begint Vormer tegenover Het Laatste Nieuws.

“Dat de VAR niet ingreep en zei: ‘Hey scheidsie, ga eens even kijken’, dat begrijp ik niet. Je moet die strafschop gewoon fluiten. Je zou op de VAR moeten kunnen vertrouwen, want zij zien alles. Zij kunnen alle beelden heropvragen, maar nu met dit… We worden opnieuw benadeeld”, aldus de Nederlander.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.