Vormer komt met prachtige boodschap voor 8-jarig Clubsupportertje dat vecht tegen agressieve kanker

Ruud Vormer viert zijn doelpunt

Club Brugge is een echte familieclub en dat betekent dat geen enkele fan in de steek wordt gelaten. En ook de spelers doen hun duit in het zakje om bij te dragen aan een hartverwarmende en solidaire sfeer. Zo pakt Ruud Vormer uit met een prachtige boodschap voor een jonge Clubfan die vecht tegen kanker.

22 april 2019 08:47 - Het gaat om de 8-jarige Mona, bij wie een agressieve vorm van botkanker is vastgesteld. De ouders van het getroffen meisje, Maarten en Stefanie, kunnen rekenen op een DKV-verzekering die de meest dringende en duurste kosten dekt, maar dat neemt niet weg dat alle bijkomende financiële hulp welkom is.

Vanuit die optiek werd er een gemeenschappelijke kinderrekening geopend met als nummer BE637-3304-6024-308. Wie zijn steentje wil bijdragen om Mona en haar familie te helpen om dapper te strijden tegen deze vreselijke ziekte kan dat dus. En ook onze kapitein Ruud Vormer lanceert een warme oproep om het jonge Clubsupportertje een hart onder de riem te steken.

One passion-One family-One Mona!

Net zoals onze kapitein Ruud Vormer vernamen we het vreselijke nieuws over een jonge Clubsupporter Mona (8 jaar) waar er een agressieve vorm van botkanker is vastgesteld. De ouders van Mona, Maarten en Stefanie hebben een DKV-verzekering die de dringenste en duurste kosten dekt. Maar graag zouden we een oproep doen om de ouders van Mona te steunen daar de niet-gedekte kosten nogal kunnen oplopen. Dit kan u doen op hun gemeenschappelijke kinderrekening 👉🏼 BE637-3304-6024-308#WeNeverWalkAlone 🔵⚫️

Geplaatst door Blogs Jim Neyt / The Blues op Zondag 21 april 2019

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een Ă©chte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.