Vormer kon net als Pozuelo veel geld scheppen, maar: “Als je het goed hebt, waarom moet je dan weg?”

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Alejandro Pozuelo verliet Genk in volle titelstrijd omdat hij in de Amerikaanse MLS veel meer kon verdienen. Een keuze die niet bepaald werd gesmaakt door de fans van de leider. Hoe zouden supporters van Club Brugge eigenlijk reageren, mocht bijvoorbeeld Ruud Vormer ineens voor het grote geld kiezen?

21 april 2019 16:24 - Misnoegde supporters van Genk knoopten in het uitvak van Zulte Waregem een pop op die Pozuelo moest voorstellen, zou zoiets onze kapitein kunnen overkomen? “Dat denk ik niet. Ik lig toch heel anders bij de supporters dan Pozuelo bij de fans van Genk”, is Vormer overtuigd in Het Nieuwsblad.

“Ik had het ook kunnen doen, afgelopen zomer. Saudi-Arabië. Ik kon er een veelvoud verdienen, maar als je het goed hebt, waarom moet je dan weg? Om het leven van je ­kinderen te vrijwaren? Dat kan in België ook, hoor”, aldus onze Nederlandse publiekslieveling.

“Ik ­begrijp de keuze van Pozuelo wel. Alleen het moment waarop niet. Als ik hem was, zou ik lekker met Toronto gaan ­babbelen. ‘Ik kom in de zomer, maar laat me nu effe proberen kampioen te worden met Genk.’ Zo had ik dat gedaan.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.