Vormer met mes tussen de tanden naar Anderlecht: “Als we spelen ­zoals tegen Gent wil ik het nog wel eens zien”

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

Het lijkt nu of nooit voor Club om de vloek van ruim 21 jaar zonder zege op het veld van Anderlecht te doorbreken. En dat beseft ook Ruud Vormer maar al te goed. Onze kapitein is dan ook hypergemotiveerd om morgen een vervolg te breien aan de glansprestatie tegen AA Gent.

03 april 2019 09:22 - “We moeten even goed beginnen als vorige keer in Anderlecht en dan ook effectief doorduwen. Het wordt dringend tijd dat we daar eens winnen. Moeilijk is het op Anderlecht altijd, maar als we spelen ­zoals tegen Gent, dan wil ik het wel nog eens zien”, aldus Vormer in Het Nieuwsblad.

Ook Stefano Denswil staat op scherp: “Dat we tegen Gent zo’n prestatie hebben kunnen neerzetten, daar zijn we hartstikke blij mee. Dit moeten we meenemen richting donderdag. Hoelang we niet gewonnen hebben op Anderlecht? Ik wil het er liever niet over hebben”, lacht de linksbenige verdediger.

“In 1998, ik weet het. Hoe oud ik toen was? Ze waren nog niet eens met mij bezig volgens mij”, grapt onze andere ervaren Nederlander bij Play Sports. “Ik zit hier al bijna vijf jaar en ik heb daar vijf jaar niet gewonnen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.