Vormer ontfermde zich over ongelukkige speler van Standard en werd daar op mooie wijze voor beloond

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

De pijnlijke owngoal van Zinho Vanheusden tegen Club Brugge is ongetwijfeld een van de meest schlemielige momenten van de voorbije maanden in onze Jupiler Pro League. De jonge verdediger zat in zak na de 1-0, maar werd op schitterende wijze opgevangen door Ruud Vormer. En onze kapitein kreeg vervolgens een mooie geste terug.

13 april 2019 17:24 - “Ik ging als eerste naar hem toe na de wedstrijd want ik ben fan van die jongen. Héél goeie voetballer en verdediger. Pas 19 jaar. ‘Nu moet je een grote meneer zijn en doorgaan’, zei ik hem. ‘Je zal reacties krijgen, maar je moet gewoon je ding doen.’ Eén dag later stuurde zijn vader een berichtje om mij te bedanken. Ik vond het een normale reactie van mij. Zoiets wens je niemand toe”, vertelt Ruud Vormer in Het Laatste Nieuws. Klasse, Ruud!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.