Vormer over (ex-)Clubspeler die zijn talent vergooide: “Echt zonde, want die jongen kon overal mee”

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

Ruud Vormer vertoeft intussen al bijna vijf jaar in Brugge en zag dan ook al heel wat spelers de revue passeren. Maar wie is het grootste talent dat het uiteindelijk niet waarmaakte bij blauw-zwart? Dat blijkt Felipe Gedoz te zijn.

25 april 2019 12:38 - “Hij arriveerde gelijktijdig met mij, José ­Izquierdo en Fran Brodic. Ik herinner me nog onze eerste training. Ik keek mijn ogen uit. ‘Tering, wat een voetballer is dit.’ Trapte met links, met rechts”, weet Vormer het nog goed.

“Toen was Felipe nog ­mager, scherp. Ik dacht: ‘Dit wordt kassa voor Brugge.’ Maar dan zie je toch hoe het kan gaan als je mentaliteit minder is. Echt zonde, want die jongen kon overal mee ballen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.