Wervelend blauw-zwart krijgt niks dan lof: “Als Club zondag wint in Genk is de nieuwe kampioen gekend”

Decarli scoort (Club Brugge - Antwerp)

3-0 tegen AA Gent, 2-3 op Anderlecht en gisteravond ook nog eens een indrukwekkende 4-0 tegen Standard. Club Brugge dendert als een bulldozer door de play-offs en dan zijn complimenten wel gepast. Ook Peter Vandenbempt is onder de indruk van de uittredende kampioen.

09 april 2019 16:09 - “Wie doet Club Brugge nog wat? het niveau dat het in deze play-offs haalt, het grote zelfvertrouwen waarmee het zichzelf ondertussen profileert als dé te kloppen ploeg, de honger, de quasi complete collectieve topvorm van het elftal… Dat is toch bepaald ontmoedigend voor de concurrenten”, analyseert de voetbalman van Radio 1 bij Sporza.

“Club Brugge heeft drie wedstrijden gespeeld en daarin 10 keer gescoord met 7 verschillende spelers. Het heeft ook nog een heel sterke bank met een aantal 100 procent potentiële titularissen. Geweldig voetbal, snelle, wervelende, ongrijpbare flanken. Club steekt er op dit moment toch een beetje bovenuit”, klinkt het lovend.

“Manager Vincent Mannaert noemde het de sterkste selectie sinds hij in Brugge werkzaam is en dat zal wel juist zijn, denk ik. Dat is het resultaat van enkele jaren goed werken en slim bouwen rond een sterke as die is blijven staan. Het is eigenlijk vrij simpel: als Club Brugge zondag wint in Genk, dan is de nieuwe kampioen gekend”, meent Vandenbempt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.