Wesley benoemt beste spits van België: ‘Ik, maar zij zijn ook goed’

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

Club Brugge neemt het in de klassieker op tegen RSC Anderlecht. Wesley Moraes is een belangrijke kracht van coach Ivan Leko en aan vertrouwen heeft de Braziliaan geen gebrek.

04 april 2019 13:23 - Wanneer er gevraagd wordt wie de beste spits van België is, antwoordt Wesley vol vertrouwen: (lacht schalks) “Ikzelf, natuurlijk. En als ik andere namen moet noemen? Samatta, Santini en die spits van Zulte Waregem. Juist, Harbaoui. Da’s een goeie. De spitsen die ik noem, hebben een neus voor de goal. Ze kunnen afwerken”, vertelt Wesley aan Het Belang van Limburg.

Afwerken zou het grootste werkpunt van Wesley zijn, maar daar is hij niet met akkoord. “Nee. Het is niet zo dat ik moet bijtrainen op afwerken omdat ik niet de juiste techniek of neus voor goals heb. Het heeft gewoon te maken met geluk en met het feit dat de bal niet altijd op het juiste moment voor doel komt”, aldus Wesley.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.