Wesley heeft voorkeur voor transfer: “Dat is nog steeds zo”

Wesley Moraes (Club Brugge - Standard)

Wesley Moraes wordt gevolgd door tal van clubs. De Braziliaanse aanvaller van Club Brugge sluit echter niets uit, ook een lucratieve overgang naar de Chinese competitie niet.

04 april 2019 07:20 - PSG, Lazio, Everton, Fiorentina, Guangzhou Evergrande, CSKA Moskou, Arsenal. Dat zijn enkele namen die Wesley op het lijstje hebben staan. “Ik heb al die namen gelezen, ja. Het is natuurlijk helemaal anders om naar China te trekken dan naar een ander Europees land”, vertelt Wesley aan Het Belang van Limburg.

“Ik weet niet wat ik wil, ik wil niets uitsluiten. Ik weet wel dat ik ooit heb gezegd dat ik naar Engeland wil en dat is nog steeds zo. De Premier League heb ik altijd van nabij gevolgd. Maar ik sta zeker ook open voor andere dingen”, aldus de Braziliaan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.