Wesley krijgt vraag over topschutter Samatta, maar reageert gevat: “Ik vind van mezelf dat ik beter ben”

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

Met 21 goals achter zijn naam is Ally Samatta goed op weg om topschutter te worden in de Jupiler Pro League. De spits van Genk doet daarmee negen stuks beter dan zijn collega Wesley Moraes van Club Brugge. Maar wat is nu het grote verschil tussen beide aanvallers?

18 april 2019 19:32 - Die vraag legde Sport/Voetbalmagazine voor aan onze 22-jarige Braziliaanse aanvalsleider: “Ik denk dat hij voetbalt zoals Abdoulay Diaby vorig jaar. Meer de ruimte in, minder op kracht. Misschien krijgt hij daardoor wat meer kansen dan ik, omdat hij wat vaker los wordt gelaten. En is dat de reden waarom hij vaker scoorde”, laat Wesley optekenen.

“Dat is iets waar ik ook aan werk, meer ruimte maken voor mezelf. Diep gaan, in plaats van de bal in de voet te vragen. Ik ben snel, dat zou moeten kunnen. Of ik completer ben? Geen idee. Ik vind van mezelf dat ik beter ben”, lacht Wesley. “Maar vraag het hem en hij zal hetzelfde antwoorden. Ik laat het aan de buitenwereld om daarover te oordelen. Hij is belangrijk voor Genk en ik voor Brugge.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.