Wesley maakte op één vlak veel progressie dit seizoen, met dank ook aan Leko: “Hij praatte veel met mij”

© Glenn Bogaert

Wesley Moraes zette dit jaar alweer een serieuze stap vooruit als targetspits. De Braziliaanse bonk is nog altijd geen doelpuntenmachine, maar vindt dat hij op één specifiek vlak wel bijzonder veel progressie heeft geboekt het voorbije seizoen. Met dank aan de technische staf.

18 april 2019 17:11 - “In het positie kiezen binnen de zestien heb ik het meeste progressie gemaakt. Ik heb daar na de training veel aan gewerkt met assistent Edward Still. Daarnaast praatte de trainer heel veel met mij, benadrukte hij dat ik binnen de zestien moest opduiken. Voorin moest blijven”, klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

“De trainer vraagt me altijd om niet te ver terug te vallen, tenzij op spelhervattingen. Soms vergeet ik dat en zak ik wat dieper terug, ook om eens de bal te voelen als we wat minder dominant zijn, maar dan krijg ik daar altijd opmerkingen over. Die vierde goal tegen Standard, zo wil hij me graag zien voetballen. Als de bal op de flank is, opduiken aan de eerste paal, de verdediger afhouden en scoren”, vertelt Wesley.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.