Woedende Leko gaat volledig uit zijn dak: “Siebe, voor wie ben je bang? Ik wil het nu horen!”

© Club Brugge

Club Brugge heeft er intussen een traditie van gemaakt om na elke match in de play-offs een video te delen met beelden die tonen wat er zich achter de schermen afspeelt bij blauw-zwart. Ook in Genk registreerden de camera’s weer markante dingen, zoals een stevige colère van Ivan Leko.

15 april 2019 20:33 - Onze Kroatische coach ging tijdens de rust volledig uit zijn dak: “Ze maken ons af in de duels! We zijn bang om vooruit te voetballen, het is niet te geloven! Siebe, voor wie ben je bang? Dat wil ik nu horen”, tiert Leko.

“Eén tegen één winnen we geen enkel duel! Mats, je wint geen duels! Hans, je wint geen duels! Sander Berge is twee meter groot en hij dribbelt jou?” Om vervolgens met vuur de vlam in de pan te jagen: “We gaan er voor!”

Ook voor de match gaf Ivan Leko al flink van jetje: “Ik wil dat we nu hun vertrouwen breken! Breek hun vertrouwen binnen de eerste dertig seconden! Ik aanvaard niks anders dan de overwinning!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.