Zo groot was verbijstering tijdens de rust na afgekeurde goal, Mats Rits spuwt zijn gal

© Club Brugge 

De emoties liepen gisteren behoorlijk hoog op tijdens Club-Anderlecht, niet in het minst tijdens de rust ergo vlak na het onterecht afgekeurde doelpunt van Wesley. De spelers reageerden andermaal vol ongeloof na het geblunder van de VAR, een verontwaardigde Mats Rits op kop.

29 april 2019 22:17 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.