Zure penalty tegen Genk blijft nazinderen: “Het is niet omdat we verdiend verloren, dat we ons moeten laten naaien”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Hebt u ook slapeloze nachten overgehouden aan die nederlaag tegen Genk zondag? Een terecht verlies voor alle duidelijkheid, maar wat als die discutabele penalty niet was gefloten in het voordeel van de thuisploeg? We zullen het nooit weten en we kunnen de klok niet meer terugdraaien, maar voor veel Clubfans is de maat vol.

17 april 2019 18:01 - Het supporterscollectief The Blues of F.C. Bruges heeft alvast een vlammend betoog geschreven – dat u HIER kunt lezen – dat weinig aan de verbeelding overlaat en ook wat dieper ingaat op de reglementen inzake handspel want de voorbije dagen werden er in de media en op andere publieke fora heel wat kromme en foute zaken gepubliceerd en uitgekraamd.

“Discutabele fases, ze zijn eigen aan het voetbal. ‘You win some, you lose some’, net zoals een wedstrijd. En zondag hebben we verloren, verdiend verloren. Genk was een klasse te sterk. Kan gebeuren. De manier waarop was zuur. De aanleiding voor de 2-1 was een aanfluiting voor het voetbal”, klinkt het onomwonden bij het blauw-zwarte sfeergroep.

“Weet je, eigenlijk waren we van plan om onze ontgoocheling te verbijten, Focus op Antwerp en 3 gouden paaseieren rapen op Paasmaandag op De Bosuil, maar we zijn het kotsbeu. Wat er de afgelopen dagen allemaal weer geschreven en gezegd geweest is, om wat krom is toch proberen recht te praten, tart elke verbeelding. Het is ook niet de eerste keer dit seizoen. En het is niet omdat we verdiend verloren, dat we ons moeten laten naaien.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.