“Als Genk geen kampioen wordt, is het niet correct geweest en de puntendeling is een schande”

Emmanuel Dennis (Club Brugge - KRC Genk)

De suprematie van Genk was dit jaar behoorlijk groot, maar toch maakt Club Brugge nog altijd kans op de titel. Aimé Antheunis zou het echter niet verdiend vinden als een ander team dan zijn Limburgse ex-club met de hoofdprijs aan de haal gaat.

16 mei 2019 11:10 - “Genk zou sowieso een verdiende kampioen zijn. Het heeft het hele seizoen op kop gestaan. Als Genk geen kampioen wordt, moet je kunnen zeggen dat het niet correct geweest is. Ik ben voorstander van play-off 1, maar de deling van de punten is een schande”, stelt Antheunis bij Sporza.

Al is de voormalige bondscoach wel van oordeel dat het nog lastig kan worden voor de leider en titelfavoriet: “Ik denk dat Genk tegen Club een tik heeft gekregen. De coach moet nu uiteraard zeggen dat er geen twijfels zijn, maar het mag dan wel niet snel tegenzitten tegen Anderlecht. Ik verwacht toch een moeilijke match, al denk ik dat Genk toch een punt zal pakken en het dan zondag thuis afmaakt tegen Standard.”

De ex-trainer van Genk en Anderlecht besluit: “Genk moet minstens een punt pakken want ik denk dat Club Brugge 6 op 6 zal halen. Ik heb de indruk dat Club momenteel over iets meer kracht, duelkracht en loopvermogen beschikt dan Genk.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.