Alweer in de prijzen gevallen Vanaken heeft fantastisch nieuws voor de Clubfans

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Hans Vanaken is weer een individuele trofee rijker en de kersverse Profvoetballer van het Jaar kreeg vanavond de vraag of hij niet toe is aan een nieuwe uitdaging nu hij op collectief en persoonlijk vlak zo ongeveer alles gewonnen heeft.

06 mei 2019 22:29 - Het antwoord van onze trouwe spelmaker is echter geruststellend voor de blauw-zwarte fans: “Er is op dit moment niks concreets aan de orde en zolang dat het geval is, is dit voor mij geen thema. Ik speel hier voor de prijzen, ben belangrijk en heb nog een doorlopend contract. Ik ben heel gelukkig bij Club Brugge”, verzekert Vanaken bij Het Nieuwsblad.

En onze onvermoeibare Limburgse middenvelder had nog een extra boodschap in petto voor de Clubfans, eentje met het oog op de levensbelangrijke thuismatch tegen Genk van aanstaande zondag:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.