Brugse titeldroom is ineens weer springlevend: “Het geloof is er absoluut en is er ook altijd geweest”

Limburg is Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Niks dan blije gezichten gisteren bij alles en iedereen die blauw-zwart is. De fans bouwden na afloop een feestje en ook de spelers van Club genoten zichtbaar van de belangrijke 3-2 zege tegen leider Genk. Zo ook Mats Rits, die samen met zijn ploegmaats mag blijven dromen.

13 mei 2019 19:29 - “De sfeer was vandaag ongelooflijk, vanaf het moment dat we met de bus aankwamen, was iedereen al op post en dat heeft ons een enorme boost gegeven. We wisten dat het van moeten was vandaag en ik denk dat we verdiend gewonnen hebben”, aldus Mats Rits bij Play Sports.

“In de eerste 20 à 25 minuten van de tweede helft hebben we alles op alles gezet. We hadden tijdens de rust ook gezegd om gewoon te blijven doorduwen en dat heeft iets opgeleverd. Alles is nog open, ook al weten we dat Genk nog drie punten meer heeft. Het geloof is er absoluut nog en is er altijd geweest. We hebben altijd in onze eigen kracht geloofd.”

Blijven winnen, is evenwel een must: “We spelen goeie play-offs en moeten gewoon naar onszelf kijken. We moeten elke match winnen. Het is nu leuk, we hebben onze taak gedaan, maar dat het lijkt alsof we al kampioen zijn, daar denken we zeker niet aan. We blijven rustig met de voeten op de grond want het is knokken en dat begint donderdag op Standard.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.