Carl Hoefkens is resoluut voor zondag: “Dit laten we hier niet nog eens gebeuren”

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

Genk kan zondag de titel pakken op het veld van Club Brugge, een scenario dat de spelers en supporters maar wat graag willen vermijden. Carl Hoefkens weet immers als geen ander hoe pijnlijk het is om een ander team te zien vieren in jouw stadion.

09 mei 2019 15:43 - De intussen 40-jarige ex-verdediger van blauw-zwart was er in 2010 bij toen Anderlecht zich tot kampioen kroonde in Jan Breydel, een absoluut horrorscenario: “De spelers willen de fans het dan ook simpelweg niet aandoen dat Genk hier kampioen komt spelen”, aldus Hoefkens in HLN.

“Voor mij was dat het ergste aan die nachtmerrie in 2010, toen Anderlecht hier de titel pakte. Het feit dat je als speler de supporters van de aartsrivaal munitie geeft om jouw eigen supporters uit te lachen en te provoceren. Dit laten we hier zondag niet nog eens gebeuren. Je wil dat gewoonweg niet meemaken dat ze in jouw huis komen vieren”, klinkt het resoluut.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.