Clement legt op persvoorstelling uit waarom hij na lang piekeren toch voor Club koos

© Club Brugge

Philippe Clement is nu écht helemaal terug in Brugge. Vandaag werd onze kersverse coach voorgesteld aan de pers. Uiteraard had onze ex-speler en de voormalige rechterhand van Michel Preud’homme het over de moeilijke keuze die hij moest maken tussen Genk en Club.

29 mei 2019 20:16 - “Ik heb pas vrijdag de knoop doorgehakt na een hele nacht piekeren.
Het was een gevecht van enkele dagen met mezelf om de juiste beslissing te nemen, maar ik ben er 200% van overtuigd dat ik de juiste keuze gemaakt heb”, verklaarde Philippe Clement op het georganiseerde persmoment.

“De uitdaging heeft uiteindelijk de doorslag gegeven. Bij Genk hadden we met de titel het summum bereikt. Bij Club kan ik aan iets beginnen waar ik al heel lang naartoe werk. Het doel is uiteraard om voor de prijzen te spelen, maar ook om de brug tussen de academie en het A-team te versterken”, klink het op de clubwebsite.

Het voorbije seizoen had Clement het nooit over de titel, bij Club zal dat anders zijn: “In Genk had die spelersgroep nog nooit iets gewonnen. We moesten dus de druk weghouden en dat is fantastisch goed gelukt. Bij Club Brugge willen ze altijd prijzen winnen, ik heb het 16 jaar lang niet anders geweten.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.