Clement opvolger van Leko of niet? Trainer van Genk spreekt zich uit over toekomst

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Ivan Leko werd gisteren met veel toeters en bellen uitgezwaaid en de vraag is nu wie hem zal opvolgen. Philippe Clement is de meest geciteerde naam en de kampioenencoach van KRC Genk zal deze week de knoop doorhakken.

20 mei 2019 19:11 - “Dinsdagmiddag zit ik rond de tafel met het bestuur van Genk, dan gaan we praten over de plannen voor komend seizoen. De dagen nadien zit ik ook rond de tafel met andere partijen”, zet Clement alvast de deur op een kier voor een eventuele transfer naar Brugge.

“Ik ga vooral luisteren. Luisteren naar de projecten van de twee clubs. Daarna hak ik de knoop door. Dit vergt heel veel krachten, ik weet nu al dat het een emotionele keuze zal worden. Dit lijkt misschien wel een luxesituatie, maar het is niet evident”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Ook uit respect voor de betrokken clubs mag dit niet te lang aanslepen. Iedereen wil graag zo snel mogelijk starten met de voorbereiding op het nieuwe seizoen”, stelt onze 45-jarige ex-speler.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.