‘Club Brugge geeft strijd om Bongonda niet op en onderhandelt’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Theo Bongonda is grof gewild. Vooral KRC Genk wil ver gaan voor de sterkhouder van Zulte Waregem, maar ook Club Brugge is niet van plan de strijd zomaar op te geven, dat laat Het Belang van Limburg weten.

23 mei 2019 06:49 - De vraagprijs van Zulte Waregem is echter niet mals. Naar verluidt verlangt Essevee zo’n zeven á acht miljoen euro. Eerder zou het al een bod van zes miljoen euro hebben geweigerd. Makelaar Fouad Ben Kouider zat afgelopen dagen samen met Club Brugge.

KRC Genk wil dan weer een huurspeler als pasmunt gebruiken. Naast Club Brugge en Genk blijven ook Standard Luik en RSC Anderlecht geïnteresseerd. Ook zou er buitenlandse interesse zijn voor Bongonda. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.