Club Brugge hield droomtransfer tegen: “Hij was daar heel boos over”

Mannaert laat zijn goed hart zien Zelfs op een regenachtige dag zoveel lachende gezichten

Club Brugge kreeg in januari heel wat aanbiedingen voor verschillende spelers. Dat laat Vincent Mannaert aan Het Belang van Limburg weten. Ook Benoit Poulain kon een droomtransfer versieren.

23 mei 2019 07:54 - Club Brugge wilde nog vol voor de titel gaan en wilde niemand laten gaan. “We deden er alles aan om iedereen te houden. Voor Wesley was er belangstelling uit China, maar hij ging akkoord om dat af te wimpelen. Toen Cardiff kwam, was het wat anders. Maar we hielden het been stijf. AC Milan kwam voor Danjuma aankloppen, er was Franse interesse voor Dennis.”

Poulain kon op zijn 33e dan weer naar Fulham verhuizen, geeft Mannaert toe. “We weigerden zelfs een transfer van Poulain naar Fulham, een droomovergang voor die jongen op zijn 33ste. Hij was daar heel boos over en ik begrijp hem ook wel. Maar als we hem lieten gaan, kregen we problemen met de anderen”, aldus Mannaert.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.