‘Club Brugge lonkt ook naar Brys als mogelijke opvolger voor Leko’

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Het contract van coach Ivan Leko bij Club Brugge is nog steeds niet verlengd. Het ziet er naar uit dat een vertrek aanstaande is. Gazet van Antwerpen meldt dat ook Marc Brys in beeld is als mogelijke opvolger voor Leko.

14 mei 2019 06:56 - Club Brugge heeft Brys van Sint-Truiden op het verlanglijstje staan als mogelijke opvolger voor Leko. De Kroaat pakte afgelopen seizoen de landstitel met Blauw-Zwart, maar kwam dit seizoen meerdere keren in opspraak. Vooral na ‘Operatie Propere Handen’ werd zijn reputatie besmeurd.

Naar verluidt ziet ook KAA Gent de komst van Brys wel zitten. De Buffalo’s kennen een minder seizoen en vooral in Play-Off 1 worden de prestaties van oefenmeester Jess Thorup flink onder de loep genomen. Ook Charleroi-coach Felice Mazzu wordt bij beide clubs genoemd. Philippe Clement wordt al weken nadrukkelijk in verband gebracht met Club Brugge.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.