‘Club Brugge rondt nu al eerste (zomer)transfer af en die kost 3 miljoen euro’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge strijdt nog volop mee voor de titel, maar ondanks het nog lopende seizoen maakt blauw-zwart ook al werk van de toekomst. Zo zou de landskampioen nu al op het punt staan om een allereerste zomertransfer af te ronden.

07 mei 2019 18:26 - Volgens Het Laatste Nieuws heeft Club op bestuursniveau een akkoord van 3 miljoen euro met het Zweedse Hammarby over Kossounou Odilon. De 18-jarige centrale verdediger streek gisteren neer in ons land en zou vandaag al zijn medische tests afgelegd hebben.

Dat Vincent Mannaert zo kort op de bal speelt, heeft alles te maken met de interesse van andere Belgische topclubs want ook AA Gent en vooral KRC Genk hebben Odilon op de radar staan. De Ivoriaanse verdediger kan trouwens ook als verdedigende middenvelder uit de voeten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.