‘Club Brugge voert verregaande gesprekken met nieuwe Izquierdo’

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge is bezig met de selectie te versterken om volgend seizoen weer vol voor de titel te gaan. Volgens Het Nieuwsblad is Blauw-Zwart verregaande gesprekken aan het voeren met Nordsjaelland voor Jonathan Amon.

21 mei 2019 07:58 - Het Nieuwsblad meldt dat Club Brugge zo’n drie miljoen euro op tafel wil leggen voor de Amerikaanse vleugelspeler die een type Izquierdo zou zijn. Amon heeft een ferme versnelling en is zo goed als tweevoetig. Hij kreeg zijn jeugdopleiding bij Nordsjaelland en speelde daarvoor in de VS.

In november 2017 maakte de 20-jarige Amon zijn debuut en dit seizoen speelde hij 24 wedstrijden voor Nordsjaelland. Daarin scoorde hij vier keer en gaf hij twee assists. In 2018 maakte hij ook zijn debuut voor het Amerikaanse nationale elftal. Hij zou een vervanger kunnen zijn voor mogelijke vertrekken Arnaut Danjuma Groeneveld.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.