‘Club Brugge wil van Wesley de duurste uitgaande transfer ooit van JPL maken’

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

Het ziet er naar uit dat Wesley Moraes sowieso zal vertrekken bij Club Brugge. Nu is het nog maar de vraag naar welke club en hoeveel Blauw-Zwart kan vangen voor de bonkige aanvaller.

14 mei 2019 07:50 - Het Laatste Nieuws meldt dat Club Brugge voor niets minder dan de jackpot wil gaan. Blauw-Zwart wil van Wesley Moraes de duurste uitgaande transfer ooit van de Jupiler Pro League maken. Momenteel gaat die eer naar Youri Tielemans die voor 25 miljoen euro de overstap maakte naar AS Monaco.

Club Brugge haalde Wesley voor één miljoen euro op bij Trencin dus het zal sowieso wel flinke winst maken. Toch houdt de club voet bij stuk en wil het dertig miljoen euro vangen. Eerder wees de club ook al een bod van 25 miljoen euro af van het Chinese Guangzhou Evergrande. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.