‘Club Brugge wrijft zich in de handen, Clement heeft technische staf al in gedachten’

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge wrijft zich in de handen. Het ziet er naar uit dat Philippe Clement meer en meer naar een overgang naar Blauw-Zwart lonkt. Volgens Het Laatste Nieuws heeft de oefenmeester ook al zijn technische staf in gedachten.

21 mei 2019 07:55 - Zo wil Clement Club Brugge-icoon Gert Verheyen als assistent. De oefenmeester hoopt ook dat huidige assistenten Johan Van Rumst en Bram Swinnen mee zullen gaan naar Brugge. KRC Genk praat echter met Clement én zijn assistenten voor een verlengd verblijf.

Club Brugge heeft al afscheid genomen van coach Ivan Leko en is op zoek naar een opvolger. Clement lijkt de ideale kandidaat. Hij is een kind van het huis en de coach zal binnenkort met duidelijkheid komen. “Het heeft geen zin om dit nodeloos te rekken”, liet Clement weten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.