Club Brugge zoekt naar nieuwe spits: “Natuurlijk stop je geld in beslissers”

Wesley Moraes blessure (Club Brugge - Standard)

De kans is groot dat Wesley Moraes aan het einde van het seizoen vertrekt bij Club Brugge. Daarom zijn Vincent Mannaert en co op zoek naar een nieuwe spits.

11 mei 2019 09:05 - Wesley lijkt te gaan vertrekken bij Club Brugge. “Hij zou onze zomer er veel makkelijker op maken door nog een jaartje te blijven (lacht), maar als ik hem zo hoor, en op basis van de telefoons die ik krijg, dan zeg ik: het is meer dan waarschijnlijk dat Wesley straks vertrekt”, vertelt Mannaert aan Het Laatste Nieuws.

Club Brugge wil gerust wat geld op tafel leggen voor een goede vervanger. “We hébben al eens overbetaald voor een goede ‘9’: Rezaei. Dit gezegd zijnde: ik geloof in Rezaei voor volgend seizoen. Maar om op jouw vraag te antwoorden: natuurlijk stop je je geld eerder in je ‘beslissers’. Wij hebben destijds drie miljoen betaald voor Castillo, hij brak niet door, maar we hebben er nadien toch nog op verdiend.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.