‘Club gaat voluit voor nieuwe coach en denkt aan twee geliefde ex-spelers die hem kunnen assisteren’

Bart Verhaeghe speech

Het is nog minstens tot begin volgende week wachten op nieuws over de toekomst van Ivan Leko, maar intussen worden de geruchten over zijn opvolging in Jan Breydel alsmaar hardnekkiger.

15 mei 2019 10:57 - Volgens Sport/Voetbalmagazine zou Club Brugge voluit gaan voor Philippe Clement, de man die Genk straks mogelijk een vierde landstitel in de clubgeschiedenis schenkt. Onze ex-speler en voormalige T2 heeft in Genk een contract voor onbepaalde duur en dat opent perspectieven.

In het spoor van de 45-jarige Clement zou Club ook kiezen voor twee opvallende assistenten: Carl Hoefkens en Gert Verheyen. Niet toevallig twee geliefde ex-spelers. Verheyen, die in maart de handdoek gooide als coach van KV Oostende, zou naar verluidt al een fietsvakantie hebben afgezegd die normaal gezien zou doorgaan in de tweede helft van juni…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.