Club levert alweer twee Rode Duivels af, Schrijvers en Cools opgeroepen voor U21

© Belgian Football

Nu het clubvoetbal achter de rug is, mogen we ons weer opmaken voor interlandvoetbal. De Rode Duivels werken binnenkort twee EK-kwalificatieduels af en vandaag werd de selectie bekendgemaakt voor de aanstaande duels tegen Kazachstan en Schotland.

21 mei 2019 18:53 - Bondscoach Roberto Martínez had opnieuw goed nieuws in petto voor twee Bruggelingen want Brandon Mechele en Hans Vanaken mogen zich opmaken voor nog twee extra wedstrijden met inzet. Op zaterdag 8 juni kijken onze twee blauw-zwarte sterkhouder Kazachstan in de ogen, drie dagen later volgt op dinsdag 11 juni een partij tegen Schotland.

Ook bij de nationale beloften mogen we uitkijken naar de prestaties van twee Clubspelers, met name Dion Cools en Siebe Schrijvers. Onze twee youngsters bereiden zich onder bondscoach Johan Walem voor op het EK U21. Ook onze huurling Jordi Vanlerberghe is er trouwens bij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.