Club pakt uit met speciaal motivatiefilmpje voor twaalfde man met Leko en Vormer in de hoofdrol

©  Club Brugge

De fans van Club Brugge zullen zondag ongetwijfeld de longen uit hun lijf schreeuwen om de titeldroom in leven te houden en de luidruchtige en gepassioneerde achterban krijgt van de club nog een extra duwtje in de rug in de vorm van een filmpje. Daarin beschrijven Ruud Vormer en Ivan Leko wat ze voelen bij een thuismatch in Jan Breydel. Kippenvel!

10 mei 2019 17:47 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.