Club put moed uit mirakel van Anfield: “Het is precies met spectaculaire comebacks dit jaar, ik zeg het maar”

© BT Sport

Wie er nog aan twijfelt: in voetbal kan inderdaad alles. Het is het stokpaardje van Ivan Leko en die zag zijn stelling gisteravond nog maar eens bevestigd worden op Anfield Road, waar Liverpool een onmogelijk gewaande comeback realiseerde tegen Barcelona. Als dat geen inspiratie oplevert voor onze titelstrijd weten we het ook niet meer!

08 mei 2019 14:22 - Heel wat aan de televisie gekluisterde supporters van Club Brugge zullen gisteren ongetwijfeld genoten hebben van de zinderende en magische taferelen na afloop van de 4-0 overwinning van The Reds.

De fans en spelers van onze gewezen tegenstander in twee Europese finales zorgden na de knotsgekke gebeurtenissen op het veld samen voor een serieuze brok kippenvel door luidkeels het ook in Brugge heilige voetbalanthem You’ll Never Walk Alone aan te heffen.

Laat het een inspiratiebron zijn voor zondag. Wat op Anfield Road kan, moet ook in Jan Breydel mogelijk zijn, met name een fenomenale terugkeer in de titelrace bewerkstelligen en alsnog met de hoofdprijs gaan lopen.

Kirsten Willem, woordvoerder van Club, heeft alvast hoop en moed geput uit wat er zich gisteravond heeft afgespeeld in Engeland, u ook? Believe!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.