‘Club verlaat piste Bongonda en richt pijlen op oude bekende van Clement’

Blue Army Flag Day 1 (Club Brugge - Zulte Waregem)

Theo Bongonda leek op weg naar Club Brugge, maar het prijskaartje dat vasthangt aan de productieve flankaanvaller van Zulte Waregem doet blauw-zwart afhaken. Intussen wordt er echter al een andere piste aangeboord.

27 mei 2019 20:04 - Het is uiteindelijk dan toch Racing Genk dat met de 23-jarige Bongonda aan de haal lijkt te gaan. Volgens Het Laatste Nieuws zou er een akkoord zijn op clubniveau. Met de in de steigers staande transfer van het goudhaantje zou 7 miljoen euro gemoeid zijn.

Dat forse bedrag is een brug te ver voor Club, dat nu lonkt naar Nana Ampomah. De 23-jarige Ghanese winger van Waasland-Beveren is geen onbekende voor Philippe Clement. Beide heren werkten vorig seizoen nog een half seizoen samen op de Freethiel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.