Clubfan pleegt hilarisch telefoontje naar Anderlecht: “Zou graag tickets bestellen voor jullie Europese campagne”

Dat Anderlecht als zesde en allerlaatste is geëindigd in play-off 1 zorgt voor het nodige leedvermaak in Brugse kringen en één supporter deed er nog een schepje bovenop met een werkelijk hilarisch telefoontje.

21 mei 2019 21:07 - De fan belde zonder enige schroom naar het Brusselse clubsecretariaat met een wel heel erg bijzondere – en pijnlijke – vraag: “Ik zou graag tickets bestellen voor de Europese campagne van jullie, is dat mogelijk?”

De vriendelijke dame die hij eerst aan de lijn kreeg bij paars-wit had niks door en verbond hem zowaar door met een mannelijke collega. “Goeiemiddag meneer, ik zou graag tickets bestellen voor de Champions League alstublieft”, klonk het vervolgens doodernstig. Hoe het gesprek afliep, laten we u hieronder zelf ontdekken.

😂

Geplaatst door FC Bruges East Stand op Dinsdag 21 mei 2019

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.