Club(fans) én Charleroi herdenken Çoiske: “11 jaar geleden werden we wakker met vreselijk nieuws”

8 mei is voor heel wat Clubfans een bijzonder dag want het is de waarop we in 2008 bruusk afscheid moesten nemen van de immer goedlachse spits François Sterchele. 11 jaar moeten we onze flamboyante goaltjesdief al missen en dat zijn ze in Brugge absoluut niet vergeten. En ook in Charleroi denken ze vandaag aan ons geliefd Çoiske, voor altijd een prachtig fonkelende ster aan de voetbalhemel.

08 mei 2019 11:21 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.