Clubfans houden nu al hart vast als ze zien wie er tegen Genk in het VAR-busje zit

Against modern football (Club Brugge - Genk)

De supporters van Club Brugge hebben de voorbije weken al meermaals dubieuze en bizarre beslissingen van de arbitrage en in het bijzonder de VAR moeten slikken en dus was het bang afwachten wie er zou aangeduid worden om de topper van zondag tegen Genk te leiden.

07 mei 2019 07:48 - Dat blijkt nu Bram Van Driessche te zijn, die afgelopen weekend nog Anderlecht-Standard mocht afwerken. Meer in het oog springt echter de naam van de man die mag plaatsnemen in het VAR-busje: Lawrence Visser.

Die stond een paar weken geleden nog in het oog van de storm op de Bosuil toen hij – samen met de VAR – een zuivere penaltyfout van Jelle Van Damme op Loïs Openda niet zag en Club zo fors benadeelde.

Daarnaast was hij vorige week zondag ook nog eens de videoref die op slag van rust de 1-0 van Wesley Moraes tegen Anderlecht in de kiem smoorde. Dat belooft…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.