Clubfans maken weer indruk op alles en iedereen met fenomenale driedelige tifo

© The Blues of F.C. Bruges

Hebt u gisteravond ook zo genoten van die schitterende tifo vlak voor de aftrap van Club Brugge-Genk? Alweer schitterend in elkaar geknutseld en uitgevoerd door onze hondstrouwe supporters.

13 mei 2019 20:00 - De driedelige tifo die gisteren vlak voor de klok van zes uur werd ontvouwd in het Jan Breydelstadion was alweer een prachtig kunststukje van sfeergroep The Blues of F.C. Bruges en leverde ook schitterende beelden en heel wat lovende reacties op.

Ook voetbalcommentator Filip Joos stak bij Play Sports zijn bewondering niet onder stoelen of banken: “En of ze er hier zin in hebben, kijk naar de tifo! Prachtig!” Alweer een dikke pluim voor onze twaalfde man!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.