Clubfans nemen Belgische arbitrage op de korrel: “De VAR is kampioen olé olé!”

Brugse sfeer (Club Brugge - Antwerp)

Dat Genk een verdiende kampioen is, daar zijn ook heel veel fans van Club het roerend mee eens, maar wat als bepaalde beslissingen van de VAR anders waren uitgedraaid? We zullen het nooit weten, maar wat er in de voorbije play-offs is gebeurd, steekt wel bij de Clubfans.

20 mei 2019 10:16 - Dat bleek gisteren ook in de eerste helft tegen Antwerp. Toen ref Nicolas Laforge en zijn team in samenwerking met de VAR – Alexandre Boucaut zat in het busje – een paar minuten nodig hadden om de 1-0 van Loïs Openda te valideren, nam het blauw-zwarte publiek de spelleiding en bij uitbreiding de volledige Belgische arbitrage op de korrel: “De VAR is kampioen olé olé!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.