Clubfans niet opgezet met ref voor belangrijke match tegen Standard: “Een regelrechte provocatie”

Jelle Vossen (Club Brugge - Standard)

Overmorgen doet Club Brugge in Luik een poging om nog wat dichter bij of zelfs naast leider Genk te komen. Een makkelijke opdracht wordt het natuurlijk niet tegen Standard en bovendien hebben de Clubfans zo hun bedenkingen bij de man die de match in goede banen moet leiden.

14 mei 2019 20:43 - Onze negende match in play-off 1 wordt namelijk geleid door Alexandre Boucaut, niet bepaald iemand die een goede reputatie geniet bij de blauw-zwarte achterban en op Twitter liegen de reacties er alvast niet om. Heel wat supporters van Club Brugge laten nu al hun ongenoegen blijken:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.