Euforische Clubfans steken de draak met Gents bekerverlies: “Vaaaadiiiis laat die beker zien!”

© Glenn Bogaert

Club Brugge heeft drie gouden punten gepakt in de Ghelamco Arena en dus konden de fans het mes van de Gentse bekernederlaag tegen KV Mechelen nog wat dieper in de wonde steken. Vooral Vadis Odjidja werd verbaal fel geviseerd door de meegereisde blauw-zwarte meute.

06 mei 2019 07:20 - De Gentse middenvelder die ruim vijf jaar het shirt van Club Brugge droeg, had in de aanloop naar de finale van de Croky Cup laten verstaan dat hij het mooi zou vinden om de beker te kunnen tonen thuis tegen de West-Vlaamse rivaal.

Een uitdagende uitspraak die in het verkeerde keelgat schoot bij de supporters van de huidige landskampioen en die namen Vadis Odjidja voor, tijdens én na de match dan ook flink onder vuur: “Vaaaadiiis laat die beker zien!”, klonk het spottend in koor. En ook een raak spandoek mocht niet ontbreken. Wie de bal kaatst…

© Glenn Bogaert

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.