Clubfans verwelkomen massaal Clement, die ook flink wat kritiek krijgt: “Wie gelooft die man nog?”

De Bock en Clement

De fans van Club Brugge moesten afgelopen week nog met pijn in het hart afscheid nemen van Ivan Leko, maar met Philippe Clement werd er gisteren een meer dan waardige opvolger in huis gehaald. Op de sociale media regende het dan ook reacties van blauw-zwarte supporters.

25 mei 2019 18:08 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.