Da’s straffe kost: Club Brugge bestaat zelfs in Brazilië

© Instagram Club Brugge PG

Er is maar één Club Brugge zou je denken, maar niks blijkt minder waar. Ook in Brazilië bestaat blauw-zwart, zij het dan als zaalvoetbalploeg. Het logo is alvast identiek en het team is volledig geïnspireerd op onze ploeg. Zit de broer van Wesley daar toevallig voor iets tussen? Dat is wat een Clubfan suggereert op Facebook

15 mei 2019 18:54 -

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.