De allerlaatse selectie van dit seizoen en er ontbreken enkele vaste waarden

© Club Brugge

Morgen probeert Club Brugge als vicekampioen het seizoen op een mooie manier af te sluiten tegen Antwerp. Ivan Leko selecteerde voor de slotmatch in eigen huis 19 spelers en opvallend is de afwezigheid van enkele basispionnen.

18 mei 2019 15:52 - Eerst en vooral is er de gedwongen afwezigheid van Brandon Mechele, die geschorst moet toekijken. Ook van die andere defensieve sterkhouder Clinton Mata is geen sprake. Ook Emmanuel Dennis en Arnaut Danjuma behoren niet tot de wedstrijdkern voor de komst van The Great Old. Zijn er wel bij: de jonkies Brendan Schoonbaert en Cyril Ngonge.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.